Norsk Terrazzo

Gulvet til rett tid – perfekt utført og til pris som avtalt

Vi er ett firma som tilbyr installasjon av ett i Norsk sammenheng, relativt nytt lavtbyggende epoxyterrazzo system.

Vi har stor glede av å levere perfekte – fugefrie tradisjonelle terrazzogulv til våre kunder.
Vi leverer terrazzogulv i hele Norge og utfører også oppdrag i utlandet.

Alle våre ansatte yter sitt ytterste for at kunden skal få overlevert gulvet sitt til rett tid – perfekt utført og til pris som avtalt.

Vi er norges største epoxyterrazzo firma i dag og er stolte av å ha vært blant de første som startet med å legge denne moderne varianten, av dette flere tusen år gamle klassiske gulvsystemet her i Norge.

Norsk terrazzo blir særlig glad for oppdrag som setter våre ferdigheter på prøve. Om det skulle være spesielle mønstre- sokler-trapper-logoer-farger- benkeplater - møbler eller spesielle tilslag i terrazzoen så legger våre dedikerte ansatte «sin sjel « i at kunden får ett resultat som forventet , og oftest litt til.

Vi kan som nevnt over tilby mange løsninger med vår terrazzo som gir ett utrolig rom for individuelt design. I tillegg så er det ingen kjente systemer vi vet om som har den levetiden og det enkle renholdet som vår Terrazzo.

Vi har mange svært erfarne- entusiastiske medarbeidere og de beste og mest effektive maskinene som finnes i markedet i dag. Dette gjør at vi kan tilby raske installasjoner på store flater til svært konkurransemessige priser.

Om du skulle ha ett prosjekt som for eksempel ett stort butikk gulv – kjøpesenter – skole eller kanskje en entre' hjemme så ta gjerne kontakt med oss for en prat om våre tjenester om hva vi kan gjøre for deg og akkurat ditt prosjekt.hb logo

Hesselberg Bygg as har siden 1960 vært en ledende leverandør av fugefrie belegg i Norge. Bedriften utvikler, produserer og leverer beleggsystemer innenfor industri, design, innemiljøer (skoler, sykehus, kontor, butikker) og landskap (alle typer utemiljøer). Hesselberg Bygg as introduserte
Steno Terrazzo for ti år siden, et moderne terrazzosystem med ny materialteknologi og nye installasjonsteknikker

Login


Glemt ditt passord? |  Glemt ditt brukernavn?

×