Steno Terrazzo

STENO Terrazzo er et fugefritt terrazzobelegg for gulv i offentlige bygg og private næringsbygg. Systemet består av farget marmorstein og pigmentert epoxy som bindemiddel. Belegget slipes til en blankpolert overflate som avsluttes med en overflatebehandling.

Beleggsystemet etter sliping og polering har en tykkelse på 6-7 mm og marmorsteinene/tilslaget har vanligvis en størrelse 2-5, 4-8 eller 8-12 mm. eller en blanding av disse.

STENO Terrazzo kan i utgangspunktet leveres med utgangspunkt i vårt fargekart som har 20 standard fargekombinasjoner med ulike grunnfarger og sammensetning av marmorstein. Det er imidlertid mulig å designe gulv med andre grunnfarger og stein eller glassblandinger.

Med STENO Terrazzo kan en lage alle slags mønstre og fargekombinasjoner, slik at en har en unik mulighet til å designe gulvet i forhold til bygningen og egen smak. En skiller fargefelt med rette eller krummede lister i farget hard plast eller metall.

Bruksområder:

STENO Terrazzo er beregnet brukt i offentlige bygg og private næringsbygg eller
hvor det ønskes fugefrie, slitesterke og dekorative gulvflater, som er enkelt å renholde.

F.eks.
  • Gulv i kjøpesentre
  • Gulv i butikker
  • Gulv i resepsjoner
  • Gulv i inngangspartier
  • Gulv i passasjerterminaler
  • Gulv i utstillingshaller
  • Gulv i private hjem
  • og mye mer
STENO Terrazzo egner seg godt til rehabilitering av eksisterende gulv gjennom god vedheft til
de fleste typer underlag og liten tykkelse på belegget.

STENO Terrazzo kan i seg selv legges uten fuger, og en må kun ta hensyn til bevegelsesfuger/rissanvisere i undergulv.

Egenskaper:

STENO Terrazzo gir vakre, vanntette, fugefrie og renholdsvennlige flater. STENO Terrazzo har svært gode mekaniske egenskaper når det gjelder slitestyrke og har dessuten gode egenskaper i forhold til støtmotstand (fallende gjenstander) og trykkfasthet. Det vil heller ikke oppstå spenninger som kan gi krakkeleringer og svinnriss.
hb logo

Hesselberg Bygg as har siden 1960 vært en ledende leverandør av fugefrie belegg i Norge. Bedriften utvikler, produserer og leverer beleggsystemer innenfor industri, design, innemiljøer (skoler, sykehus, kontor, butikker) og landskap (alle typer utemiljøer). Hesselberg Bygg as introduserte
Steno Terrazzo for ti år siden, et moderne terrazzosystem med ny materialteknologi og nye installasjonsteknikker

Login


Glemt ditt passord? |  Glemt ditt brukernavn?

×